Slik konfigurerer du Anti-Banner-filtre

Slik konfigurerer du Anti-Banner-filtre:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Personverninnstillinger.
  4. Aktiver komponenten Anti-Banner.

Vinduet Innstillinger for Anti-Banner vil da åpne.

5. Aktiver komponenten Anti-Banner ved hjelp av bryteren øverst i vinduet.
  6. Klikk på Liste over filtre for å åpne vinduet Liste over filtre.
  7. I vinduet Liste over filtre kan du konfigurere filtrene etter behov:
    • Anbefalt. Denne gruppen inneholder det generelle filter- og språkfilteret som svarer til din region. Disse filtrene er aktivert som standard.
    • Tematisk. Denne gruppen inneholder to filtre:
      • Sosiale medier. Aktiver dette filteret hvis du vil blokkere elementer som like- og dele-knappene på nettsteder for sosiale nettverk.
      • Irritasjonsmomenter. Aktiver dette filteret hvis du vil blokkere popup-meldinger, vinduer og andre elementer som ikke tilhører det aktuelle nettstedet.
    • Språkspesifikt. I denne gruppen av filtre kan du velge et språk. Programmet vil blokkere bannere på nettsteder på det angitte språket.